Leuk dat je wat meer over de salon (voor medische pedicure, massage en schoonheidsbehandelingen) en over mij wilt weten! Gevestigd in Barneveld sinds 2001, breng ik inmiddels veel beauty-ervaring mee. Ik hou van mijn werk als schoonheidsspecialiste omdat ik enerzijds mensen graag adviseer over hun optimale, gewenste uitstraling. En hoe ik hun problemen op kan lossen. Dat kan zijn op het gebied van opvallende huidverbetering en ook op het gebied van beweging, of een schoenadvies. Anderzijds vind ik het bijzonder om persoonlijke gesprekken met mensen te hebben en vooral goed naar ze te luisteren. Om ze vooruit te helpen en hun beautyproblemen op te lossen. Ik leer graag en pas mijn regelmatig uitbreidende inzichten toe op mijn klanten. Dat maakt het werk nóg interessanter en mijn klanten zijn altijd verzekerd van de laatste nieuwe technieken en veelzijdige mogelijkheden voor huidbehandelingen en (medisch) pedicure.

In een wereld vol prikkels is het prettig dat er een vertrouwde plek is waar mensen tot rust kunnen komen terwijl ze vakkundig geholpen worden met hun persoonlijke huidproblemen en oplossingen ervaren die goed voelen. Bij Coscha zijn we ervan overtuigd dat herstel valt of staat met een goed gesprek vooraf. Natúúrlijk is iedereen bij ons van harte welkom.

Ik kijk daarbij altijd naar het geheel. Om vervolgens te onderzoeken waar een huidprobleem vandaan komt en te analyseren hoe ik een oplossing kan vinden op een natuurlijke en eerlijke manier.

Je herkent mij aan mijn kernwaarden natuurlijk, vakkundig, eerlijk (open, warm, puur), plezierig en oplossingsgericht. Kom het maar heerlijk ervaren.

Ik help mensen uiteindelijk altijd aan een beter gevoel over zichzelf. Je bent welkom!

Onze behandelingen