Wij werken met de producten van S.P.A. omdat het ons puur om jou gaat!

Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) is huidverzorging op basis van aromatherapie volgens de ‘Franse school’. Daar gaat het niet alleen om de geur van een olie, maar vooral om de inhoudsstoffen. S.P.A. heeft dit als volgt verwoord, geheel in lijn met de Coscha-filosofie.

Elke etherische olie is opgebouwd uit verschillende inhoudsstoffen met elk zijn eigen specifieke werking. Bijvoorbeeld stimulerend, tegen bacteriën of virussen, bloedsomloopstimulerend en bijvoorbeeld herstellend.

Bij de Franse school combineert men ook verschillende oliën zodat bepaalde eigenschappen van de ene olie een andere olie versterkt, terwijl weer andere eigenschappen geneutraliseerd worden. Zo hou je een krachtig product over met alleen maar positieve eigenschappen.

Omdat de mogelijke negatieve eigenschappen als het ware zijn ‘weggemengd’, is een allergische reactie of resistentie vrijwel onmogelijk. Om op deze manier producten te maken vraagt buitengewoon veel kennis van etherische oliën, hun inhoudsstoffen en hun werking! En die kennis is er. De bedenkster zegt het heel treffend; kom het heerlijk ervaren bij Coscha:

Een mooi gebaar.
Een puur moment dat geluk bracht door een heerlijke geur.
Een 100% natuurlijke peeling met direct zichtbaar en voelbaar resultaat.
Een verzorging die u nodig heeft zonder bijzondere apparatuur.
Een behandeling die versterkt wat door de goede thuisverzorging is ontstaan.

M.P. Magonet
(grondlegster S.P.A.)

Bekijk onze behandelingen